De ce copiii din braţele femeilor care cerşesc dorm mereu?

Ați văzut, probabil femei care cerșesc pe stradă, la semafor, care aveau un copil adormit în brațe. V-ati pus vreodată intrebarea de ce acel copil, atat de tanar este mereu adormit?

„Alături de statia de metrou din zona unde locuiesc este una din multele cerșetoare care isi fac veacul. Părul și rochia ei sunt murdare, si pare foarte trista. Această femeie este așezata pe jos și lângă ea este un fel de cutie în cazul în care oamenii arunca câteva monede. În brațele ei este un copil care are maxim 2 ani. El doarme. Cu toții simt compasiune pentru spectacolul trist al sărăciei al sărăciei extreme.Suntem gata să dam tot maruntisul din buzunar pentru a avea sentimentul ca am făcut o faptă bună.

Am trecut prin acest loc foarte des. Eu nu dau bani, pentru că aceste femei sunt adesea cerșetori recrutați de către o bandă, iar sumele colectate de ei ajung la persoanele din spatele „afacerii”. Acesti traficanți detin imobiliare si masini de lux obtinute prin bani cersiti de oameni ca acesta. Ah, desigur, si cerșetorul obține ceva, o sticla de bautura sau un kebab pentru seara …

O lună mai târziu, am revenit in aceasta intersecție aglomerată și am privit acel copil îmbrăcat mereu cu aceleași haine. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă cu copilul care este mereu acolo, în stația de metrou de dimineața până seara. Copilul dormea ​​toată ziua. El nu vorbea sau striga, fața lui era un pic ascunsa în poala femeii care cu siguranță este mama lui.

Aveți copii? Amintiți-vă cât de multe ore dorm la această vârstă … O oră, două, maxim trei, și rareori fără întrerupere. Poate, de asemenea, un pui de somn după-amiaza … Dar, de-a lungul lunii, în fiecare zi, când am fost acolo, n-am mai văzut acest copil treaz! M-am uitat la băiat cu mai multă atenție mai târziu și m-ai suspicios.

– „De ce doarme? „am întrebat-o pe cerșetoare?.

Ea mormăi ceva ce nu am înțeles, a redus ochii și a îngropat fața în gulerul hainei.

Repet întrebarea. Femeia se uită din nou. Părea obosita, de asemenea, și supărata.

– La Dracu! „… A mormait ea.

Repet intrebarea, cu voce mai tare:

– „De ce doarme in continuu? »

Cineva în spatele meu puse o mână pe umărul meu. M-am uitat în spatele meu. Am văzut o privire de dezaprobare:

– „Ce vrei să-l vezi? Nu vezi cat de grea este viața asta pentru ei? »

El a scos din buzunar câteva monede și le-a aruncat în cutiuța. Pun pariu când se va întoarce acasă, el va spune rudelor sale ce lucru bun a facut și ca a intalnit un om fără milă la intrarea in statia de metrou.

A doua zi, am sunat un prieten țigan. Prietenul meu, mi-a spus că acest caz aparent „spontan”, este bine organizat. Aceasta este supravegheată de către o banda organizata cu mai multi cersetori. Copiii sunt luati din familii alcoolice sau doar făcuti pentru a fi utilizati în scop de cerșetorie.

Am nevoie de un răspuns la întrebarea: De ce copilul doarme acolo mereu? Și am primit. Prietenul meu mi-a spus în mod natural …  Nu-mi venea să cred:

– „Copiii sunt drogati, le sunt date droguri sau alcool! »

Am fost șocat.

„Cum, droguri? Sau alcool? »

El a răspuns:

„În cazul în care copilul nu plange, iar el nu plânge. Femeia va sta acolo cu el toata ziua. Copilul doarme toată ziua, umplut cu alcool sau droguri. Desigur copilul nu este capabil să reziste unui astfel de șoc mereu. Multi din acesti copii mor. Cel mai înfricoșător este că, uneori, copiii mor în timp ce sunt cu ei la cersit. In astfel de cazuri trebuie să păstreze copilul mort în brațe până seara. Acestea sunt regulile. Și trecătorii vor arunca bani în cutie fiindu-le mila . Ei cred ca ajuta o mama singura si nevoiasa. »

A doua zi foarte revoltat am plecat spre statia de metrou cu gandul de a relua conversatia. Femeia era inca acolo. Am intrebat unde este copilul de ieri…pentru ca cel care era acolo nu l-am recunoscut. Ma ignorat si nu a raspuns.

Deoarece am devenit foarte nervos am inceput sa vorbesc mai tare si prin urmare trecatorii m-au auzit. Au inceput sa-mi tina morala si sa se comporte cu mine de parca eu eram „baiatul cel rau”. Deci singurul lucru pe care am putut sa-l fac a fost sa chem politia…dar pana au sosit, femeia si copilul au plecat. Am avut sentimentul ca este o lupta impotriva morilor de vant.

Dacă vedeți în metrou, pe stradă sau oriunde o femeie cu un copil, sărac și flămând, cred că înainte de a da bani ar trebui sa va ganditi de 2 ori. Dacă citiți acest articol, atunci acum, știm de ce copilul din brațele cerșetoarei încă mai doarme. »

Distribuie acest articol pentru a afla cât mai mulţi cât de mult rău putem face oferind bani cerşetorilor. Data viitoare când doriți să deschideți portofelul dumneavoastră pentru a arunca o moneda unui cerșetor, amintiți-vă că acest act de generozitate poate costa viața unui alt copil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *