Frigoriferi d’Arte – design sicilian si tehnologie

Domenico Dolce si Stefano Gabbana au produs impreuna cu Smeg o editie limitata de frigidere FAB28, pictate manual de catre artisti locali. Afectiunea designerilor fata de Italia si in mod deosebit fata de Sicilia, se regaseste in aceasta colectie transformata in opera de arta.

Chiar daca cele doua companii apartin unor industrii diferite, acestea sunt unite de puternice valori si traditii italiene, pasiunea pentru creativitate si inovatie, atentia pentru detalii si calitate si nu in ultimul rand, dragostea pentru Italia si pentru produsele italiene.

Cele 100 de frigidere in editie limitata, sunt rezultatul inovatiei si tehnologiei Smeg, a detaliilor meticulos conturate, fiecare piesa fiind unica, dar spunand o poveste ce se identifica cu brandul Dolce & Gabbana. Fiecare frigider ofera imagini simbolice: lamai, simbolul Trinacria, carul sicilian, cavaleri medievali si scene de lupta – toate elementele distinctive ale teatrului de marionete, precum si aspecte importante ale esteticii lui Domenico Dolce si Stefano Gabbana.

Primele piese ale acestei colectii speciale au fost prezentate la Salone Internazionale del Mobile 2016 care a avut loc in perioada 12-17 Aprilie in Milano.

Sursa imagini: elledecor.it, vogue.com, arhiva personala

Autor: IM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *