Philippe Starck, Karim Rashid si noua abordare a experientei hoteliere

“Let’s make the luxury affordable” pare a fi noua abordare in industria hoteliera. Designerii de interior precum, Philippe Starck si Karim Rashid, ofera posibilitatea clientilor sa se bucure si sa experimenteze interioare inedite.

M Social Singapore si-a deschis portile in luna Iunie 2016 si se mandreste cu un design realizat de catre Philippe Starck.

Starck a transformat hotelul intr-un laborator avangardist, M Social fiind “locul unde toate elementele lumii – incluzand creativitatea, umorul si iubirea – se unesc intr-o energie expoziva pentru a crea bucuria zilei de astazi si de maine”.

The Nice Room, The Nicer Room, The Big Room and The Bigger Room sunt cele patru tipuri de camere puse la dispozitia clientilor.

Designul camerelor este in culori calde, de o eleganta desavarsita in tendinte moderne si avangardiste. Versatilitatea acestora creaza in mod natural spatii diferite in care clientii pot citi, juca, lucra si odihni, beneficiind de cele mai bune servicii. Betonul neprelucrat este folosit in finisajul hotelului fiind imblanzit prin mixul media, video sau proiectii. Conceptul hotelului indeamna la interactiune, comunitate si deschidere catre noi experiente.

Stark apreciaza ca „M Social va fi noua si vibranta locatie in Singapore unde eleganta, creativitatea si tehnologia vor oferi o experienta unica”.

Pozitionat pe malul raului Spree, NHow Hotel din Berlin, celebreaza spiritul modern al orasului german.

Conceptul apartine lui Karim Rashid care mentioneaza ca viziunea sa „imbina tehnologia, vizualurile, texturi, culoare cat si toate nevoile intrinseci ale unei trairi simple, mai putin dezordonata, intr-un mediu plin de senzualitate”.

Designul se regaseste la orice nivel, defineste si contureaza medii, creand noi comportamente umane si noi forme de comunicare. Nhow Hotel este acel spatiu care se conecteaza si coexista cu mediul infoestetic, prin arta si spatii.

Fiecare camera este conceputa pentru intampina clientii cu energii pozitive si confort. Camerele situate in partea de est sunt decorate in culorile rasaritului cu tonuri calde, aurii si indraznete. Camerele vestice sunt intr-o paleta de culori reci, cu griuri, albastru si roz.

Sursa imagini: msocial.com.sg; luxmauritiusvillas.com; nh-hotels.com

Autor: IM Atelier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *