Azi incepe la Braila, Festivalul Internaţional de Jazz „Johnny Răducanu”

De astazi si pana duminica, 22 octombrie 2017, la Braila se va desfasura cea de-a V-a editie a Festivalului Internaţional de Jazz „Johnny Răducanu”.

In organizarea Consiliului Judetean Brăila prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, a Primariei Municipiului Braila si a Teatrului „Maria Filotti”, astazi, de la ora 19.00, la Teatrul “Maria Filotti”, are loc deschiderea oficiala a festivalului de jaz, urmat de concurs precum si de recitalurile castigatorului editiei de anul trecut Daniel Torres Salazar si a trupei Swing Shouters din Franta.

Sambata 21 octombrie 2017, de la ora 19.00, este concurs si concert Afrodizzy (Luiza Zan si Iulian Pavelescu)

Duminică, 22 octombrie, de la ora 19.00, este Gala Laureţilor, urmat de concertele lui Cristian Mihail Soleanu – I remember Johnny si a trupei Michael Cretu Trio – In memoriam Johnny Răducanu; Invitat Mădălin Voicu Jr. De precizat ca Michael Creţu este nepotul regretatului Johnny Raducanu.
Prezentatorul festivalului este Marica Radoi Cristian. Acompaniază – Band-ul condus de Andrei Tudor. Juriul festivalului este format din: Compozitorul si orchestratorul Ionel Tudor, pre
ședintele juriului, Mircea Tiberian, Florian Lungu-Mosu, Anca Romeci, Romeo Cozma, Michael Cretu si Doru Rocker Ionescu. Cine vrea sa mearga la festival preţul unui bilet este de 41,20 lei pe seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *