„Campionii Romaniei in scoala, liceu și universitate”

Ministerul Tineretului si Sportului a lansat pe 24 noiembrie, programul national „Campionii Romaniei in scoala, liceu și universitate”. Scopul acestui proiect este sa se aduca in scoli, licee si universitati personalitati sportive romanesti care vor prezenta importanta sportului si a educatiei fizice in dezvoltarea armonioasa a tinerilor dar si pentru a inspira campionii de maine.

Proiectul este o initiativa nationala a Ministerul Tineretului si Sportului, aplicata pe plan local prin intermediul structurilor subordonate acestuia: Directii Judetene pentru Sport si Tineret si Cluburi Sportive departamentale. Accesul in unitatile scolare se face sub supervizarea Inspectoratelor Scolare Judetene, in baza protocolului comun semnat de MTS si Ministerul Educatiei Nationale, nr.10720/07.11.2017//11735/14.09.2017.

„Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Sport are onoarea de a anunta debutul proiectului „Campionii Romaniei in scoala, liceu si universitate” la nivelul judetului Braila, in ziua de joi, 07.12.2017, de la ora 14.00, la Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” (nr.20). In fata elevilor va fi prezentat dar si prezent medaliatul cu bronz (box) la Olimpiada de la Montreal (1976), maestrul emerit al sportului Costica Dafinoiu. Copii vor avea ocazia sa cunoasca o mare personalitate a boxului indragita de publicul brailean cu o poveste de viata extraordinara, un om care poate fi oferit ca model generatiilor viitoare.

Va multumim si de aceasta data pentru interesul aratat si pentru sprijinul pe care il veti acorda tuturor intalnirilor viitoare dintre elevii si studentii Brailei cu campionii de ieri si de azi ai judetului nostru”, a spus directorul executiv al DJST Braila, Nicusor Hagiu.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *