Ziua Internațională a Femeii la Brăila

Primăria Municipiului Brăila organizează cu ocazia zilei de 8 martie diferite manifestări, astfel că primarul brailei, de la primele ore ale diminetii v-a face o vizită la Caminele pentru Persoanele Vârstnice. De la ora 10.00, Viorel Dragomir va fi la Caminul din Staiunea Lacu Sărat, iar de la ora 10.30, la Căminul ”Sf. Ap. Petru și Pavel”. La ambele cămine artistii braileni vor prezenta un program de muzică populară. Oficialitățile locale vor oferi tuturor persoanelor asistate mici daruri (flori, prăjituri și mici cadouri).

 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii nu va trece neobservată la Teatrul de Păpuși Brăila.  Mămicile, educatoarele și bunicile, împreună cu copiii sunt invitați în sala de spectacol pentru a viziona o feerie muzicală „Vulpița cea faimoasă”. Spectacolele se vor juca cu casa închisă, începând cu orele 9.00 și 11.00.

La aceste reprezentații sunt invitate domnișoarele și doamnele educatoare : Pasnicu Steluța, Mocanu Mirela , Munteanu Rodica, Hrimiuc Elena, Sorica Claudia, Frone Camelia, Turcu Monica-Claudia, Busuioc Cristina, Turtoi Anisoara, Milea Aurelia, Moldoveanu Dorina, Cojocaru Mihaela, Gheorghita Ionelia, Velichi Ecaterina , Ciorăscu Monica, Iacob Gabriela, Turculet Lenuta, Perianu Eugenia, Jălăveanu Doina, Sălceanu Vasilica, Văsii Daniela, Bucovală Elena, Potolea Georgeta.

Tot cu ocazia Zilei Internaționale a femeii, doamnele vor fi invitate să admire o expoziție de portrete semnată de Paul Petrov, intitulată ”Un 8 martie cu zâmbete”.

Festivitatea de premiere „50 ani de căsnicie” la Sala „Panait Istrati”, de la Teatrul Maria Filotti Brăila. In cadrul acestui eveniment de la ora 14.45, v-a avea loc spectacol de teatru pus în scenă de Trupa de teatru pentru seniori ”Ambițioșii”. Iar de la ora 15.00 – Festivitatea de premiere „50 ani de căsnicie”, oferirea diplomelor și florilor celor 100 de cupluri premiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *