Proiect „Arta de a scrie” la bibliotecă

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” invită adolescenții și tinerii brăileni cu înclinații literare să participe la Atelierul de creație „Arta de a scrie”un proiect care dorește creșterea apetitul pentru citit și cultură a tinerei generații. Ne propunem descoperirea, încurajarea şi promovarea creatorilor de literatură Fantasy & Science Fiction, textele acestora urmând să fie publicate într-o antologie la finalul celor 8 sesiuni de scriere creativă. Întâlnirile vor fi lunare și vor fi coordonate de Mircea Cărbunaru, publicist și scriitor și Gabriel Leonard Sîrbu, booktuber (recenzii video).

Primul atelier se va desfășura vineri, 30 martie 2018, ora 14.00, la Secția Mediatecă din cadrul bibliotecii. Înscrierile se fac la Punctul de Înscriere la sediul instituției din Piața Poligon nr.4 sau la tel. 0239 626128, int. 141 – persoană de contact Elisaveta Drăghici (organizator activitate).

Proiectul este realizat în parteneriat cu Asociația culturală brăileană ART ZONE, Inspectoratul Școlar Județean și Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *