Vremea, foarte RECE la BRAILA, toată săptămâna. Vezi cand mai ninge

ANM a emis ieri, duminică 18 martie, o informare de lapoviţă şi ninsoare, cu depunere de polei în special în sudul ţării, valabilă începând de luni dimineaţă de la ora 8.00, până marţi seară.

Dar previziunile specialistilor meteorologi pentru Brăila, nu arată temperaturi de primăvară. Săptămâna asta vremea este rea până sâmbătă 24 martie. De marţi, 20 martie, va fi  ninsoare, lapoviţă dar si ger noaptea, inclusiv până sâmbătă 24 martie. Temperaturile zilei din această săptămână, vor fi de zero grade iar nopţile, vor fi geroase la minus 6-8 grade (in zilele de marţi si vineri).

In tara potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de astăzi dimineaţă, de la ora 8.00, până marţi la ora 21.00, vor fi precipitaţii mai ales sub flormă de lapoviţă şi ninsoare, în extindere dinspre sud-vest. Vremea se va menţine deosebit de rece toată săptămâna, mai ales în regiunile extracarpatice, precizează meteorologii, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10 – 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile de pe timpul nopţii vor fi negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *