Premiera la Carabus

Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși invită copii la premiera spectacolului „Gulliver în țara piticilor”, după Jonathan Swift, duminică 25 martie 2018, de la ora 11.00. Scenariul și regia spectacolului aparțin lui Geo Balint, iar scenografia este semnată de Tünde Tomos, muzica fiind asigurată de Ciprian Manta.

Piesa „Gulliver în țara piticilor” este inspirată din romanul „Călătoriile lui Gulliver”, de Jonathan Swift și prezintă aventura unui naufragiat luat prizonier pe tărâmul liliputanilor. Însă, datorită comportării sale, Gulliver ajunge favorit la curtea regelui…

Din distribuție fac parte: Daniela Antonescu; Sofia-Gabriela Cătrună; Iulian Gheorghe; Daniel Mecu; Gabriela-Elena Picuș; Aurora Popescu; Valentina Lepădatu si Ioana Zărnescu.

”Am încercat și sper că am reușit cu actorii păpușari din Brăila să spunem o poveste despre: putere, toleranță, respect, prietenie, familie, liberul arbitru, despre  binomul bine-rău, despre… Temele, ideile în teatru nu sunt multe și orice basm/poveste spusă/jucată  cu mijloacele animației trebuie să atingă sufletul și memoria copiilor. Cum și unde spargem un ou ?! La care capăt ? Prilej de ironie sau război…? Aventurile lui Gulliver în țara…LILIPUT sau în orice țara din lumea largă… Povestea continuă… Vă așteptăm la TEATRU !” – a declarat regizorul Geo Balint.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *