Doar Nichita!

Primăria Municipiului Braila și Casa de Cultură a Municipiului Brăila, vă invită, sâmbătă, 31 martie 2018, pentru a aduce un tribut poetului necuvintelor, Nichita Stănescu, de la nașterea căruia se împlinesc 85 de ani.
Manifestarea, intitulată „Doar Nichita”, va avea loc la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă, începând cu ora 17:30 și este inspirată de modul în care și-l amintesc, adesea, pe Nichita Stănescu iubitorii şi admiratorii poemelor sale, poet de o amplitudine, profunzime şi intensitate remarcabilă, ce face parte din categoria foarte rară a inovatorilor lingvistici şi poetici.
Actorul Florin Chirpac va recita din opera poetului, împreună cu Bianca Frîncu, Corina Pîrgaru, Diana Ciortan, Andra Turcu, Raluca Tănase, Elena Panait, Cristina Buțea și Evelina Grama, tinerele din grupul „Generații” urmând să ofere și câteva momentele muzicale, special alese pentru această manifestare-tribut.
Organizatorii vă aşteptă la Casa Memorială „Petre Ştefănescu-Goangă”, din Piaţa Poligon nr.2, pentru a evoca marea personalitate a poeziei româneşti care a fost Nichita Stănescu sau… doar Nichita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *