Plantăm 650 de salcâmi pentru a marca 650 de ani de atestare documentară a Brăilei

Vineri, 13 aprilie 2018, de la ora 10.00, în zona situată între blocurile A.N.L. din cartierul Lacul Dulce și calea ferată vor fi plantați 650 de salcâmi. Acțiunea face parte dintr-o serie de proiecte dedicate împlinirii a 650 de ani de atestare documentară a Brăilei. Plantarea salcâmilor în zona cartierului ANL va forma o barieră fonică și vizuală în fața căii ferate.

„Astfel, într-o zonă total insalubră, plină de blocuri din beton, de moloz cărat de la blocurile realizate în perioada comunistă, situată între blocurile de la ANL Lacul Dulce și calea ferată, am realizat tasarea, nivelarea și ecologizarea zonei, urmând să plantăm vineri, 13 aprilie, 650 de copaci din specia salcâm, pentru a marca acest evenimet deosebit, dar si pentru a înfrumuseța zona”, a declarat primarul brăilei, Marian Dragomir.

De altfel primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, invită toti brăilenii să participe la plantarea copacilor pentru a le oferi tuturor posibilitatea de a se mândri că au participat la realizarea acestui proiect, care nu este al Primariei, ci al tuturor brailenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *