Lansare „Mercur Economic”

Cu un an înainte de aniversarea a 180 de ani de la apariția publicației Mercur”, primul ziar comercial din Principatele Române, o nouă publicație prinde contur. „Mercur Economic” este un ziar editat de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România Filiala Brăila, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.

Lansarea primului număr al ziarului „Mercur Economic” va avea loc miercuri, 18 aprilie 2018, ora 15.00, la Regal Events&Ballroom (Clubul Progresul), cu prilejul Adunării Generale a Membrilor Camerei  de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.

Publicația se adresează mediului de afaceri brăilean și își propune să ducă mai departe tradiția ziarului local Mercur” apărut în perioada 1839-1842 și continuat sub numele de „Financial Mercur” între anii 1990-2008. Cititorii vor găsi în paginile ziarului informații despre realitatea economică brăileană, reportaje din industrie, agricultură, construcţii, imobiliare, IT&media, turism, comerţ, legislaţie comentată, etc. De asemenea, se vor regăsi articole din „Mercurul” vechi, de actualitate şi azi, iar rubrica „Magazin” va conține informații diverse, umor și caricatură.

Ziarul este apolitic, independent, non profit și va fi distribuit direct firmelor brăilene care au sediul în municipiul și județul Brăila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *