„Caravana Racilor”, invita brailenii in Parcul Monument

Pentru prima data la Braila “Caravana Racilor” poposeste pentru 3 zile in Parcul Monument. 4, 5 si 6 mai “Caravana Racilor”, va aduce  in fata brailenilor raci, scoici, rapane, caracatiță, creveți si deliciosii pui de balta, preparate de Chef-bucatari specializati.

Vremea se anunta foarte frumoasa in orasul de la Dunare, vineri 4 mai, sunt 29 de grade, sambata 5 mai, avem 31 de grade iar duminica 6 mai, sunt 28 de grade, asa ca aveti toate motivele sa dati curs invitatiei organizatorilor la “Caravana Racilor” pentru a participa la un spectacol gastronomic.

“Brăila venim! Chef-bucătarii nostri vor găti pt dumneavoastra o gama variată de preparate din raci si fructe mare. Va așteptăm la un spectacol pe cinste! 4 – 6 Mai, in Parc Monument. La “Caravana Racilor”, puteti gasi diferite preparate delicioase cum ar fi “Pui de balta in sos de vin”, “Rapane ca la Sulina”, “Creveti in sos de unt cu usturoi”, “Midii Provence in sos rosu picant”, “Scoici in sos de vin alb”, “Tentacule de caracatita in sos picant”, “Homar cu orez”, “Paellla Valenciana cu fructe de mare”, Creveti pane”, “Calamar pane” si nu vor lipsi vestitii raci fierti cu condiment specific”, ne-a declarat organizatorul evenimentului de la Braila.

De la Braila “Caravana Racilor” se va indrepta spre Timisoara, pentru perioada 8-10 iunie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *