Amenzi date pentru gunoi

În perioada  01.05.2018 – 09.05.2018, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila. Este vorba despre 8 persoane care au aruncat diverse deșeuri menajere sau inerte pe domeniul public, atât în zona centrală a orașului, cât și la periferie. A fost astfel sancționat contravențional cu suma de 300 de lei un bărbat în vârstă de 60 de ani care a fost depistat pe Bd. Dorobanților, la intersecție cu str. G.ral Eremia Grigorescu, lângă Blocul 56, aruncând mai multe lucruri uzate, pe domeniul public, în loc neautorizat.

Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, a fost surprins pe str. Tudor Vladimirescu, lângă gardul Școlii Gen. nr. 22 ,,Radu Tudoran”, aruncând moloz pe domeniul public, în loc neautorizat. Acesta a fost amendat cu suma de 250 de lei.

Cel mai recent caz este al unui cetățean în vârstă de 50 de ani care a fost depistat în cursul zilei de 09.05.2018, aruncând dintr-o căruță reziduuri vegetale pe un teren viran situat pe str. Viilor. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei. În total, în perioada menționată, valoarea amenzilor aplicate în acest sens s-a ridicat la suma de 2.250 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *