Start inscrieri pentru concursul de majorete

Garnizoana Braila, Cercul Militar si Primaria Municipiului Braila, organizeaza in ziua de 9 iunie 2018, de la ora 11.00, a V-a editie a Concursului National “Majorette-Fest”. La acest concurs national pot participa echipe de majorette de la cercuri militare, unitati scolare, gradinite, palate ale copiilor, cluburi sau asociatii sportive, case de cultura, etc. Concursul include participarea tuturor echipelor de majorette, indifferent de nivelul de performanta.

Ca in fiecare an, daca nu va ploua, concursul se tine pe scena de la Esplanada Dunarii, iar daca timpul este nefavorabil, gazda este Sala Clubul Sportiv Municipal, de pe strada Carantina.

Inscrierile au inceput de ieri 15 mai, pan ape data de 5 iunie, la telefon 0724.263.407 sau 0742.511.020. Persoane de contact: Lt.col,(rz.) Postelnicu Cezar sau instructor Gabriela Popa.

Categoriile de varsta: Mini; 4-7 ani, Kinder; 7-9 ani, Cadeti; 9-12 ani; Juniori-12-15 ani; Seniori-15 ani si mai mult. Discipline de concurs “Majorete Pom-Pon”. Taxa de participare 15 lei de copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *