Premiile Patrulei de Reciclare. Vezi de la Brăila cine a luat premiu

Peste 125 de echipe de copii și profesori voluntari din toată țara câștigă premiile locale ale Patrulei de Reciclare – ediția 2017-2018! La finalul acestui an școlar, Asociația RoRec acordă cel mai mare număr de premii locale din istoria programului. Acest record confirmă că este „Ediția Campionilor” iar performanțele voluntarilor din program cresc în fiecare an.

Aproape 800 de unități școlare din orașe, comune și sate participă la cea de-a VII-a ediție a programului Patrula de Reciclare.

Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare unitate administrativ-teritorială (județ și sector al Municipiului București) le-au câștigat: pentru Cea mai Activă Patrulă Locală, pentru Cea mai mare cantitate de baterii colectată, iar Școlile-Suporter sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale. În plus, mai multe unități școlare au primit „Mențiuni speciale” pentru rezultatele deosebite ale implicării lor.

De la Brăila, au caștigat Premiul pentru cea mai activă patrulă – Grădinița cu P.P. nr.51, profesor coordonator Adriana-Mariana Sandu și Grădinița cu P.S. nr.49, profesor coordonator Simona Boboc. Premiul pentru cea mai mare cantitate de baterii colectate este Grădinița cu P.P. nr.37 “Dumbrava Minunată”, Brăila.

Profesorii coordonatori ai școlilor câștigătoare vor alege ca premii rechizite, materiale educative și alte obiecte de pentru echipele lor și pentru dotarea școlilor.

Pentru voluntarii din Patrulă ediția nu se oprește aici. Mai mult chiar, vara este perioada care decide cine va lua premiile naționale. Comunitățile în care populația și persoanele juridice vor preda la reciclare cele mai mari cantități de deșeuri electrice până pe 31 august 2018 își vor ajuta copiii să fie câștigători pe țară.

Orice aparat electric vechi sau stricat, bateriile și acumulatorii consumați, becurile și neoanele arse pot fi trimise la reciclare prin TelVerde 0800 444 800, folosind formularul de comandă online sau aplicația DEEECollect.

Sustineți-vă în continuare patrulele locale și ajutați-le să intre în rândul campionilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *