Club de vacanță la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila anunță deschiderea Clubului de vacanță pentru copii și adolescenți începând de luni, 2 iulie 2018, ora 9.00.

 Claudiu Eduard Brăileanu, coordonatorul Clubului de vacanță, declară:  ”Așa cum i-am obișnuit deja pe brăileni, organizăm și în 2018 cea mai complexă activitate dedicată copiilor: Clubul de vacanță. Oferta de anul acesta cuprinde aproape 60 de ateliere, astfel încât toate gusturile să poată fi satisfăcute. Vom pleca Hoinărind prin Brăila, vom face sport (atletism, ciclism, înot, judo, sambo, box, dirt-dark, caiac-canoe, tenis de câmp, volei) și mișcare în aer liber (Vacanță în Ecobază, majorete), ne vom antrena mintea (șah, go) și vom dobândi informații științifice (geografie, istorie, Descoperim lumea animalelor, Filozofie pentru pici, radioamatorism, Tărâmul experiementelor), dar vom avea grijă și de latura noastră artistică (balet, canto, portretistică, pictură pe sticlă, teatru, Fantezia culorilor, karaoke, modelaj în lut), ne vom folosi îndemânarea (cusături, broderie, hand-made) și priceperea în bucătărie (Cu și despre ciocolată, Școala micilor bucătari și cofetari). Și ca să putem comunica mai bine tot ceea ce am învățat, vom merge la cursurile de limbi străine (engleză, greacă, spaniolă) și de vorbit în public.

De asemenea, propunem și un atelier pentru persoanele cu dizabilități: Colorăm viața (destinat copiilor cu CES și Sindrom Down).

Mulțumim colegilor bibliotecari care s-au implicat în acest efort comun considerabil, precum și partenerilor noștri (Clubul Sportiv Municipal, Cercetașii României – Scout Local Brăila, Centrul Europe Direct). Întreaga noastră gratitudine voluntarilor ediției 2018 a Clubului de Vacanță, persoane cu suflet mare care se gândesc la binele semenilor și vor susține unele ateliere.

Nu-i putem uita nici pe voluntarii noștri care vor contribui, alături de instructori, la buna desfășurare a atelierelor. Sunt liceeni frumoși, implicați, serioși, ambițioși. Și sunt peste 50. Mulțumim tuturor. Celor câteva sute de copii înscriși la atelierele noastre le dorim distracție maximă și îi așteptăm!

Reamintim că accesul la activități se face pe baza permisului de bibliotecă. Înscrierile la Clubul de vacanță au început încă din luna mai, completându-se un acord de fotografiere semnat de părinți/bunici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *