POLIŢIŞTII BRĂILENI, LA CAMPIONATUL DE ÎNOT AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

În perioada 03-06 iulie 2018, în municipiul Târgovişte, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

În competiţie au fost angrenaţi  peste 70 de sportivi înotători din structurile M.A.I. din întreaga ţară, lotul echipei Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila fiind format din cinci înotători.

Concursul s-a desfăşurat pe următoarele categorii: masculin până în 35 de ani, 35- 45 de ani, peste 45 de ani, feminin şi ştafetă.

Ca în fiecare an, înotătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, care au concurat la diferite probe şi categorii de vârstă, au obţinut rezultate onorabile.

inspector principal de poliţie Belciugan Angelo, la proba 100 metri liber masculin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a urcat pe locul I al podiumului;

-subcomisar de poliţie Simion Andreea, la proba 100 metri bras feminin, categoria de vârstă până în 35 de ani, a urcat pe locul al IV-lea al podiumului;

agent şef Simion Marian, la categoria 35-45 de ani, la proba 100 de metri bras, a ocupat locul al II-lea;

agent şef Vizireanu Victor, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al III-lea;

-agent şef principal Costea Jan, la proba 200 de metri liber, a ocupat locul al V-lea;

Pe locul al I s-a clasat şi echipa Inspectoratului General al Poliţiei Române (I.G.P.R. 1), la categoria 4×50 metri ştafetă masculin, din care a făcut parte şi inspector principal Belciugan Angelo.

La finalul concursului, câştigătorii au fost felicitaţi de organizatori şi au primit din partea acestora diplome şi medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *