„Anofelul de Braila”, isi face de cap pe timp de ploaie

Ajutati de caldura si ploile din ultima vreme, tantarii s-au inmultit atat in municipiu cat si in judetul Braila, incat oamenii iesiti la plimbare sunt terorizati de roiurile de insect. Parca niciodata nu a fost asa in Braila, milioanele de insect bazaie prin toate casele pe unde au putut intra in voie. Chiar daca acum trei saptamani avionul a imprastiat substanta pentru “uciderea” tantarilor, ploile au spalat o parte din substantele pulverizate, asa ca tantarii au putut sa dea atacul nestingheriti. Chair daca ne-am obisnuit cu ele dar sunt insecte periculoase, care pot transmite boli grave.

Anofelul de Braila, beneficiaza de toate conditiile de crestere si dezvoltare, daca meteorologii mai “baga” cateva coduri de ploi si vijelii.

“Noi am fost pregatiti pentru interventie fie avio sau la sol, numai ca am primit previziuni meteo de ploaie de la meteorologi si tot efortul nostru ar fi fost distrus de ploaie. Plus ca nici nu avea nici un sens sa cheltuim banii. Cum vremea va fi favorabila, incepem sa dam peste tot in municipiu pentru starpirea tantarilor”, a spus primarul brailei Marian Viorel Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *