Secretul primarului, s-a desecretizat

Ieri, marti 24 iulie 2018, pe parcursul prezentarii si testarii unui autobuz din cele cinci, cumparate pentru Braicar, primarul municipiului ne-a spus in momentul trecerii prin fata Catedralei de la Bariera, ca in fata bisericii s-a defrisat ce era plantat si joi, la conferinta de presa ne va spune ce se face in locul „defrisarii.

„Nu pot sa va spun deoarece este secret. Am sa va fac o surpriza frumoasa joi dimineata, la conferinta de presa”, a spus Marian Dragomir, primarul brailei.

Astazi, miercuri 25 iulie, pe la pranz, am trecut pe la Bariera si am vazut ca oamenii de la „Seroplant” munceau cu spor. Unii plantau flori, altii nivela pamantul, altii aranjau o copertina inscriptionata si infigeau in pamant niste tarusi de fier, etc. Ce sa fie, ce sa fie? Oare, oare ce sa fie?

Ne-am pus mintea la contributie si cu ceva informatii capatate la locul cu pricina am aflat marea surpriza si marele secret. La fel ca si umbrelutele de pe Regala, material de selfie pentru braileni si nu numai. Iata secretul! Pe modelul logo-ului celor 650 de ani, de atestare documentara a municipiului Braila, din pietre colorate sau vopsite si din flori se va realiza aceasta poza. Mare surpriza, mare secret, mare scofala!logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *