Concurs de noduri marinărești la Brăila Mall

Cu ocazia Zilei Marine, Flotila Fluviala, va invită la un interesant concurs de indemanare. Oricine face noduri în viața de zi cu zi, dar nu știe că unele au denumiri marinărești. Flotila Fluvială vă provoacă în cadrul unui concurs, să descoperiți tainele tradițiilor marinărești printr-o lucrare proprie.
Înscrierea în concurs se poate face trimiţând un mesaj privat pe pagina noastră de facebook în care să menţionaţi numele, vârsta şi un număr de telefon la care să puteţi fi contactaţi pentru confirmare.
În data de 9 august 2018, ora 18.00, în Complexul Comercial Brăila Mall, vă aşteptăm să predaţi lucrarea marinarilor prezenţi la evenimentele dedicate Zilei Marinei Române. Lucrarea poate fi realizată pe orice tip de suport, iar elementele conţinute nu sunt condiţionate de un număr de noduri sau împletituri. Lucrările de noduri şi împetituri care sunt achiziţionate din comerţ sunt considerate nule şi nu vor fi luate în considerare în cadrul Concursului.
Festivitatea de premiere se va desfășura pe data de 11 august 2018, ora 19.00, în Complexul Comercial Brăila Mall.
Acceptaţi provocarea Flotilei Fluviale? De asemeni tot pe data de 11 august, de la ora 11.00, la Brăila Mall, au loc diferite activităti si 
super momente: expoziție tematică de noduri marinăresti; concert muzică militară si cabină foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *