Târgul Național de Agricultură – Brăila 2018

În perioada 27-30 septembrie, in parcarea Brăila Mall va avea loc cea de-a XXII-a ediție a Târgului Național de Agricultură, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. Manifestarea se încadreaza în seria manifestarilor expozitionale de marca ale sistemului cameral romanesc, din domeniul agricol, bucurându-se de 22 ani de recunoasterea specialistilor si firmelor din agricultura.

Activitatea în agricultura este o munca neîntrerupta, fapt cunoscut de toti cei care activeaza în domeniu. Ea presupune nu numai eforul propriu-zis din teren ci si contactul permanent cu noutatile si experienta altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrasaminte, practici noi de cultura sau irigatii. Toate acestea se întâmpla toamna la Braila, zona recunoscuta pentru potentialul sau agricol, cu o suprafata de aprox. 351000 ha teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brailei si Baraganul.

Pentru a reusi performanta, agricultura romaneasca are nevoie de investitii, de cercetare, de masini si utilaje de ultima generatie, de tehnici si tehnologii moderne, de seminte si material saditor de calitate. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXII-a editii a târgului, un eveniment de referinta al Brailei si primul târg de agricultura organizat în tara.

Zilnic, între orele 10:00-18:00, organizatorii v-au pregătit: Masini, utilaje și echipamente pentru mecanizarea agriculturii; Instalații pentru irigații; Horticultură; Mașini de teren, transport marfă; Utilaje și instalații HoReCa; Procesatori produse agricole; Energii regenerabile; Bănci, societăți de leasing și asigurări; Meșteri populari; Seminarii tematice.

De asemeni anul acesta, la Târgul National AgriCultura 2018, va fi prezenta pentru prima data si vestita „Brânza de Gulianca”. Duminică, 30 septembrie, în ultima zi a târgului, sub genericul “Brânza de Gulianca și invitații ei” va avea loc un spectacol unde vor lua parte 5 ansambluri folclorice dar vor fi și multe alte surprize. 

Nu ratati cea de a XXII-a editie a târgului de la Braila Mall, un eveniment de referință al Brăilei și primul târg de agricultură organizat în țară!

branza de gulianca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *