Pregătiri de Referendum la Brăila.

A mai ramas o saptamana pana la Referendum. Pregatirile de organizare sunt in toi. Astfel ca atat in municipiu cat si in judetul Braila, sectiile de votare, panourile de afisare, buletinele de vot, stampilele, urnele, cabinele etc. sunt gata de amplasare.

Primaria Municipiului Braila, au stabilit zonele unde sunt amplasate panourile dar si cum sunt amplasate afisele pe panou.

Dispozitia Primarului Municipiului Braila

 

          Art.1 Se stabilesc locurile special amenajate pentru afișaj electoral în Municipiul Brăila destinate a fi utilizate în campania pentru referendumul național pentru revizuirea Constituției în perioada 6 – 7 octombrie 2018, conform anexei nr.1, parte integrantă din prezenta dispoziție.

 

strada 1 afisaj 2

 

Art.2 Afișajul se va realiza după cum urmează:

  1. În partea stângă a panoului se vor afișa materiale în sensul răspunsului DA,
  2. În partea dreaptă a panoului se vor afișa materiale în sensul răspunsului NU,

 

la întrebarea „Sunteți de acord cu Legea de revizuire a Constituției României în forma adoptată de Parlament?”, conform anexei nr.2, parte integrantă din prezenta dispoziție.

afis 3

 

          Art.3 Prin grija Secretarului Municipiului Brăila, prezenta Dispoziție va fi adusă la cunoștință publică și comunicată Instituției Prefectului – Județul Brăila, precum și tuturor persoanelor fizice și juridice interesate.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *