„Ziua Porților Deschise” la Casa de Cultură Brăila

Casa de Cultură Brăila, organizează miercuri, 24 octombrie 2018, „Ziua Porților Deschise”. Acțiunea include o serie de evenimente a căror menire este de a face cunoscută activitatea instituției.
Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:
– 10.30 – 11.30 – „Nota zero la purtare”, de VirgilStoenescu și Octavian Sava, spectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale „Ludik Art”, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea.
– 16.30 – 17.45 – „Emoție de toamnă” – Spectacol de muzică folk oferit de membrii Cercului de chitară, coordonat de profesorul Dumitru Popescu.
– 18.00 – 19.00 – „Preșul”, de Ion Băieșu, spectacol oferit de membrii Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale „Ludik Art”, coordonatori actrițele Flori Popa și Cătălina Nedelea.
Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00 vor putea fi vizitate expoziția de artă plastică intitulată „Printre eroii neamului”, a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția „Afișe”, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Totodată, cei interesați vor putea completa fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției: canto muzică ușoară și populară, chitară, mandolină, acordeon/orgă, instumente de suflat, artă fotografică, teatru, dans modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *