28 noiembrie, termen limita pentru inscrierea la Festivalul de Folk „Chira Chiralina”, Braila 2018

  • Festivalul National de Folk „Chira Chiralina”, Editia a XII-a, Braila, Romania, 07- 08 decembrie, 2018

In organizarea Consiliului Judetean Braila, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila cu sprijinul Primariei Municipiulului Braila – Teatrul „Maria Filotti” in perioada 07- 08 decembrie 2018, are loc Festivalul National de Folk „Chira Chiralina”, Editia a XII-a.

Dar pana atunci iubitorii folkului mai au aproape trei saptamani sa se inscrie la acest festival. Astfel ca preselectia are loc pe data de 28 noiembrie 2018, iar lista candidatilor admisi va fi afisata pe site-ul institutiei (http://centruldecreatiebraila.ro/) in ziua de 29 noiembrie 2018.

Scopul concursului Festivalul concurs este un eveniment anual, competitiv si are drept scop descoperirea si promovarea a noi talente interpretative si de creatie ale muzicii folk, de continuarea unei importante tradilii a genului la Braila. Pe toata durata festivalului vor avea loc recitaluri de muzici folk, prin care tinerii concurenti vor putea veni in contact cu nume consacrate ale genului.

La inscrierea pentru concurs pot participa cetateni romani si straini, rezidenti sau azilanti in Romania, indiferent de sex si religie. Se pot inscrie in competitie concurenti cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani, impliniti pina la data preselectiei. Concursul se desfasoara live. Castigitorii marelui premiu a editiilor precedente nu pot participa la concurs.

Inscrierea in concurs se face pe baza de Fisa de participare. Fisa va fi insotita de fisiere atasate e-mail care contin repertoriul de concurs, mai precis 3 piese demo, compozitii proprii (numai in format MP3 si/sau WMA). La inscriere, dosarul fiecarui candidat va mai contine:

a. copie dupa cartea de identitate;

b. un CV personal;

c. 2 fotografii color pe suport digital, in format jpg.

Acestea vor fi trimise Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, Piata Traian, nr. 2 cod postal 810153, telefon si fax 40.239.614.710 Braila sau pe adresa de e-mail festival.braila@gmail.com pina la data 27 noiembrie 2018.

Premii festivalului sunt: Marele premiu – 5.000 lei; Premiul l – 2.500 lei; Premiul ll – 2.000 lei; Premiul 111 – 1.500 lei; Premiul pentru cea mai buna creatie – 1.000 lei; Premiul pentru virtuozitate instrumentala – 1.000 lei; Premiul de popularitate – 1.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *