Nou purtator de cuvant la jandarmeria braileana

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, a trimis astazi, redactiei „Cronica de Braila”, un comunicat in care specifica schimbarea de acum trei zile a purtatorului de cuvant. Aproape un an de zile plutoner adjutant Daniel Malai a indeplinit functia de purtator „de vorbe cu presa” si iata ca schimbarea-schimbatoare s-a petrecut. Ce putem spune despre aceste 360 de zile de purtator, domnul plutoner nu prea a avut ce sa arate presei locale de prin activitatile si actiunile jandarmeriei brailene, doar cate o conferinta de presa din „Paste in Craciun”, (exemplu ultima conferinta de presa a fost pe data de 24 august 2018, cu toate ca domnul Vasile Mot, seful jandarmeriei a spus ca ne vom intalni in fiecare luna) sau cate o instiintare de la hramul de la Maxineni sau de la Zilele Brailei. Nu pot intelege cum inaintea lui Daniel Malai, a fost timp de 10 ani plutonier Sorin Neftode, iar relatia cu presa a fost de bun augur. Oare cum va fi noul purtator de cuvant al Jandarmeriei brailene numit printr-un comunicat de presa?

„Începând cu data de 05.11.2018, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, a fost desemnat plutonier Geanina Iconaru.

Plutonierul Geanina Iconaru activează în cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila din anul 2016. Aceasta activează în cadrul forţelor armate din anul 2009.

Este absolventă a Facultăţii de Management şi Marketing în Afaceri Economice Brăila”, se specifica in comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *