La Braila… baschet pentru copii nu se poate!!!

Cat de drag ne era sa vedem copii braileni care, in loc sa stea acasa cu ochii pe tableta sau calculator sau sa faca cine stie ce nazbatii, sa ii vedem ca merg sa joace baschet. Pentru Braila, poate de ani buni un sport de performanta aflat la inceput. Si cum dupa Revolutia din ’89, performanta dar si supravietuirea (exemple „Centura de aur la Box”, echipa de rugby, stadionul „Promex” care nu mai sunt) se face pe bani, iata ca baschetbalistii coordonati de inimosul Mircea Totolici, nu mai au resurse materiale de a functiona. De aceea Mircea Totolici, reprezentant ONG de Drept Privat – CS Cuza Sport Braila, adreseaza pe Facebook o ultima scrisoare catre seful municipalitatii, cu unele lamuriri.

  • PENTRU COPIII DIN BRAILA… BASCHET NU SE POATE !!!

„Domnule Primar Dragomir Viorel Marian, a venit momentul ca cetatenii din Braila sa ia la cunostinta faptul ca situatia in care este Cuza Sport Braila este din vina dumneavoastra.

1. Dezinformati pe toata lumea faptul ca si Cuza Sport Braila este un club privat. GRESEALA !!!

  • CUZA SPORT BRAILA este o structura spotiva DE DREPT PRIVAT fara scop lucrativ si organizat cu personalitate juridica non profit, un ONG.
    Conform legii 69/2000 la art.18 ind.1 prin hotarare a autoritatilor deliberative ale administratiei publice locale se pot aloca sume pentru finantarea programelor sportive ale cluburilor sportive de drept privat infiintate pe raza Municipiului Braila constituite ca persoane juridice fara scop patrimonial detinatoare de certificat de identitate sportiva si afiliate la federatiile de specialitate in speta la Federatia Romana de Baschet .

ASADAR, CUZA SPORT BRAILA NU ESTE CLUB PRIVAT, SRL SAU S.A, CI UN SIMPLU O.N.G .

2. Prin adresele 27117/12.07.2018 si 27460/16.07.2018 Cuza Sport Braila, v-a solicitat pe baza de NOU proiect pentru Liga Nationala si pentru cele 3 echipe de copii si juniorI suma de 330.000 lei urmand ca si clubul nostru sa contribuie din venituri proprii – cotizatii membri si sponsorizari cu suma de 160.000 lei.

3. Adresa numarul 28431 din 23.07.2018 trimisa catre Federatia Romana de baschet, adresa semnata de dumneavoastra solicitati Federatiei, INSCRIEREA CUZA SPORT BRAILA IN LIGA NATIONALA DE BASCHET MASCULIN SEZONUL 2018-2019 ASIGURAND FAPTUL CA SI PENTRU ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA DIN BRAILA este foarte importanta o astfel de activitate sportiva sa se desfasoare la acest nivel de performanta in Braila.

4. Prin adresa 28431 din 23.07.2018 afirmati ca suma solicitata de CS CUZA SPORT Braila, 330.000 lei poate fi alocata doar in urma unei rectificari bugetare cel mai devreme in luna august 2018.

5. Dupa incidentul din septembrie, vine o promisiune asumata catre componentii echipei de seniori la dumneavoastra in birou, in care ati promis suma de 180.000 lei pentru sedinta din octombrie 2018, suma ce urma a fi directionata catre CLUBUL NOSTRU prin rectificare bugetara… si… apare PORUMBELUL magic care ne arata din nou cum la BRAILA NU SE POATE !!!!!!!!

Pe aceasta cale va rog ca cetatean al Municipiului Braila si reprezentant al ORGANIZATIEI NON PROFIT – CLUBUL SPORTIV DE DREPT PRIVAT – CUZA SPORT BRAILA CAT SI IN NUMELE A PESTE 250 DE COPIII BRAILENI sa ne raspundeti public :

1. DE CE NU SE POATE ???

2. DE CE ATI PROMIS SI NU ATI RESPECTAT ?

3. DE CE NU VA ASUMATI PUBLIC ACEST ESEC AL DUMNEAVOASTRA CAT SI FAPTUL CA SUNTETI PRINCIPALUL VINOVAT DE ACESTE PROMISIUNI NEONORATE, DIN NEPUTINTA SAU DIN REA-VOINTA !!??

DOMNULE PRIMAR, EXISTA VIATA PENTRU ORGANIZATIA NON PROFIT DE DREPT PRIVAT – CS CUZA SPORT BRAILA SI PENTRU CEI 250 DE COPII DIN BRAILA CARE VOR BASCHET IN „ERA” DRAGOMIR ?????

ORGOLIU, NEPUTINTA SAU RAZBUNARE ?

Cu respect, Totolici Mircea Emil-Reprezentant ONG de Drept Privat – CS Cuza Sport Braila”, se specifica in scrisoarea adresata primarului brailei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *