Miercuri, Ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila

 

Miercuri, 21 noiembrie 2018, de la ora 11.00, la Sala Mare a Palatului Administrativ are loc ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila, cu următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind activitatea Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane”, Regiunea Sud-Est – Brăila în legătură cu proiectele finanţate prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 şi implementate pentru judeţul Brăila la finalul lunii octombrie 2018.
  1. Informare privind activitatea Oficiului Județean de Poștă Brăila desfășurată în perioada ianuarie-septembrie 2018.

 

  1. Informare privind acțiunile de supraveghere sanitară veterinară în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă 2018, în domeniul igienei şi sănătăţii publice sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și programul de măsuri, întocmită de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila.
  1. Informare privind acţiunile ce urmează a fi desfăşurate la nivelul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor în perioada sărbătorilor de iarnă 2018 și programul efectuării controalelor în vederea respectării prevederilor legale la comercializarea produselor, întocmită de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila.
  2. Informare asupra acţiunilor ce urmează a fi desfăşurate în vederea monitorizării respectării prevederilor legale la comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă şi a programului efectuării controalelor în perioada sărbătorilor de iarnă întocmită de Direcţia de Sănătate Publică a Județului Brăila.
  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea „Planului comun de acţiuni ce vor fi întreprinse în judeţul Brăila, pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor, în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de iarnă, de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila şi Direcţia de Sănătate Publică a Județului Brăila”.
  1. Diverse.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *