Primaria Braila premiaza elevii meritosi la olimpiade si concursuri

Ca in fiecare sfararsit de an, Primaria Municipiului Braila, acorda premii in bani elevilor si profesorilor pentru rezultatele bune obtinute de-a lungul unui an scolar. Astfel ca joi, 6 decembrie 2018, in sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” elevii si profesorii care au obtinut premii la olimpiadele nationale si internationale, bacalaureat, evaluare nationala vor primi un stimulent pentru rezultate din partea municipalitatii brailene. Vor fi acordate premii pentru rezultatele obtinute la: OLIMPIADE NATIONALE SI INTERNATIONALE; – 40 elevi care formeaza 5 echipe, – 33 de elevi care au obtinut premii individuale, – 32 de profesori.

EVALUARE NATIONALA; – 9 elevi, – 10 profesori

BACALAUREAT; – 1 elev, – 3 profesori
BURSE; – 70 de burse de performanta; – 858 burse de merit; – 50 burse de studiu si  395 burse ajutor social.

„În ultimii ani, învățământul brăilean s-a remarcat prin rezultate deosebite atât la examenele de Evaluare Națională, Bacalaureat, cât și la Olimpiadele Naționale și Internaționale.

Din dorința de a recompensa eforturile depuse și rezultatele obținute, Primăria Municipiului Brăila și Consiliul județean Brăila asigura anual fondurile necesare premierii elevilor cu rezultate deosebite la examenul de evaluare națională,bacalaureat, olimpicilor din ciclurile gimnazial și liceal, precum și profesorilor acestora.

În calitate de primar, îmi doresc un învățământ de calitate prin asigurarea unei baze materiale moderne, resurselor financiare pentru a premia performanta. prin implicarea în proiecte care să permita accesul la viziuni moderne asupra învățământului din orașul nostru finantate din bugetul local si fonduri europene.

Responsabilitatea Primăriei Brăila este de a asigura resursele financiare necesare desfașurării învațămantului în condiții optime prin asigurarea resurselor financiare, iar a cadrelor didactice este de a dezvolta la fiecare elev potențialul său maxim punând accent pe dezvoltarea valorilor. Doresc să îi felicit pe acești elevi extraordinari, pe profesori pentru implicare și pe părinți pentru susținere”, a declarat primarul municipiului Braila, Viorel Marian Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *