Spitalele au nevoie urgentă de sânge. Mergeţi şi donaţi

Toate Centrele Regionale de Transfuzie de sânge din intreaga tară, fie Galati, Constanta sau Timisoara, fac apel la populatie care pot dona sânge să meargă la Centrele Locale de Transfuzie şi să doneze.

Conducerile unitătilor sanitare fac apeluri disperate la populatie, cererile de sânge fiind mult prea mari comparativ cu recolta. Si la Brăila dar şi la Galati nevoia de sânge este uriasă. De aceea conducerea Centrului Regional de Transfuzii de Sânge Galati face apel  la cetăteni să vină să doneze.

“Având in vedere deficitul de sânge inregistrat in ultima perioada, raportat la cererea zilnica a unitatilor sanitare, facem cunoscut faptul ca in acest moment Centrul Regional de Transfuzie de Sânge Galati se confrunta cu o lipsa acuta a grupelor de sânge.

A-(negativ), B+(pozitiv), AB+(pozitiv)

Astfel incat transmitem un apel catre persoanele care poseda aceste grupe de sânge, sa se prezinte la sediile din Galati – str.Regiment 11 Siret, nr. 48A si la Braila str. Radu S. Campiniu, nr.25 si sa doneze voluntar, incât o punga de sânge face diferenta intre viata si moarte”, se specifica in anunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *