Am aflat cine canta de Revelion la Braila

Sute de oameni sunt aşteptaţi pe platoul din fata Palatului Administrativ (Casa Alba) Braila, să petreacă Revelionul 2018-2019. Ca de fiecare data organizatorul acestei manifestari este Primăria municipiului aducand artisti de marca sa distreze braileanul. Multi oameni din cauza aglomeratiei nu mai ajung la scena sa vada vedeta si se opresc cu prietenii in fata Casei Tineretului, Casa Agronomului sau pe Calea Calarasilor, desfac sampania la cumpana dintre ani si asteapta jocul de artificii. Dupa care, pe la ora zero si 20 de minute, dupa terminarea focului de artificii se indreapta acasa, la bar sau restaurant pentru continuarea petrecerii.

Daca in alte orase primariile prin agentiile de impresariat aduc artisti de renume iar programul artistic trebuie sa inceapa la ora 21.00, ca de… pentru spectacole au fost alocate zeci de mii de lei de la bugetele locale, la scena de pe platoul brailei vor canta artisti autohtoni iar spre ora 23.00 va intra cu un recital tanara solista AMI.

AMI si atat.

Intrebandu-l pe primar cine canta de Revelion, acesta a rapuns sec “Ami”. Incercand sa il fac sa spuna mai multe, il intreb cine este aceasta Ami? Acesta a dat din cap, iar eu ca sa il ajut il intreb daca este o solista mai noua pe piata muzicala invitata pentru tinerii braileni. Acesta a intarit spusele mele cu doi de “da, da”.

Asa ca la cumpana dintre ani, Revelionul brailean de la Casa Alba va fi numai Ami si focul de artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *