A venit iarna si la Braila. Totul e sub control!

Ninge ca in povesti la Braila. Zapada este cernuta abundent fara sa fie viscolita. Chiar daca pana de sarbatori o parte se va topi, de acum putem spune ca iarna si-a intrat in drepturi. Asa cum ne-am obisnuit edilul sef al brailei, primarul Marian Dragomir, azi dimineata la ora 04.15, a postat pe Facebook, ca in municipiul Braila totul este sub control .

„Ora 04.15 – 15.12.2018 Braila
Sararitele in actiune. Vineri seara Mos Crăciun a venit în Orășelul Copiilor. Vineri noaptea au venit si primii fulgi de zăpadă. Se va interveni cu sararitele pe toate străzile principale. Dacă va fi nevoie maine vor intra și utilajele cu lama”, a scris pe contul de socializare primarul brailei.

De asemeni si cei de la drumuri nationale, datorita Codului Galben și Portocaliu de ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă și viscol, ne anunta ca utilajele CNAIR sunt pregătite să intervină. La ora diminetii, in jurul orei 05.30, Direcțiile regionale ale CNAIR acționau cu utilajele de deszăpezire pe drumurile naționale și pe autostrăzi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *