S-a deschis McDonald’s la Braila – galerie foto

In prezenta primarului municipiului Braila, Viorel Dragomir, a viceprimarilor Doinita Ciocan si Alexandru Jantea Crican, a vicepresedintelui Consiliului Judetean, Ionel Epureanu, a directorului general a McDonald’s România, Daniel Boaje, a angajatilor dar si a celor 4 agenti de paza, in aceasta seara (n.r. miercuri 19 decembrie) de la ora 18.00, s-a inaugurat oficial restaurantul din Bariera Calarasilor.

Chiar daca de mai bine de 25 de ani, la Braila ar fi trebuit sa se deschida acest brand international, fiind programat sa fie amplasat „In fata la Telefoane pe Calarasi”, „zvonacii” au spus ca tataia Lungu (n.r. fost primar Anton Lungu) s-a opus aducerii la Braila a restaurantului din cauze economice locale, reprezentantii s-au orientat sa se instaleze la Galati.

2

De acum brailenii nu se vor mai deplasa cu copii sau nepotii la Galati sau Buzau pentru diferite aniversari ale colegilor sau vecinilor.

Joi, 20 decembrie 2018, asa cum au promis, de la ora 09.00 se vor dechide usile pentru clienti si se vor inchide la orele 23.00.

3 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *