Construcția Spitalului Regional de Urgență Brăila – Galați mai are de așteptat

Anul trecut pe vremea asta prin 2017, a fost semnat Protocolul de predare –preluare a suprafeței de teren necesară pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Brăila – Galați, între Consiliul Județean Brăila și Ministerul Sănătății. A fost vorba de 7,65 hectare de teren situate în comuna Vădeni, care a trecut în administrarea Ministerului Sănătății de la Consiliul Județean Brăila.
Si de atunci nimic, nici o veste. Iată că in ziua de 20 decembrie 2018, Ministerul Sănătății, a solicitat Guvernului care a si aprobat un Memorandum pentru realizarea unor proiecte în două etape necesar pentru construcția Spitalelor Regionale de Urgență din Iași, Cluj și Craiova. Brăila nu! Brăila mai are de asteptat pană in 2021. Iata comunicatul de presă dat de Ministerul Sănătătii:

„În vederea obținerii unei finanțări europene nerambursabile suplimentare, necesară pentru construcția Spitalelor Regionale de Urgență din Iași, Cluj și Craiova, la propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul a aprobat un Memorandum care prevede realizarea acestor proiecte în două etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *