Sute de brăileni au petrecut Revelionul în aer liber, cu muzică, lasere și un minunat foc de artificii -Galerie foto

Traditionalul “Revelion în aer liber”, organizat de primăria brăileană pe platoul din fata Palatului Administrativ a beneficiat anul trecut 2018, de un număr record de participanți. Veniti încă de pe la ora 22.00 să vadă frumosul spectacol de pe scena amplasată pe platou dar si cel mai frumos joc de artificii din Romania, au ramas impresionati de organizare făcută de Primăria Municipiului Brăila si Consiliul Judetean.

laser

In jur de 5.000 de brăileni au venit din toate cartierele orasului dar si din orasul vecin Galati pentru a se distra cateva ore alături de rude si prieteni la cumpana dintre ani. De locuri de parcare nici nu se mai punea problema, acestea fiind ocupate în totalitate pe străzile adiacente, unde nu se mai putea circula de câte mașini erau parcate pe căile de rulare.

steluta

După ora 22.30, Calea Călărasilor dar si bulevardul Independentei au fost blocate circulatiei rutiere pentru a permite oamenilor să stea la manifestare. Mulți au parcat pe străzile apropiate de locul “petrecerii” de unde au preferat să vină pe jos. Alții au preferat să rămână pe partea cealaltă în fata Casei Tineretului, de unde au urmărit focurile de artificii.

revelion 2019-1111

 

Programul Revelionului a început de la ora 22.00, pînă la miezul nopții urcând pe scenă solista de la grupul de copii “Stelute Dunărene”, condus de profesoara Liliana Toader, iar de la ora 22.30, solistul vocal George Petrenco sa prezentat in fata brailenilor cu un recital de exceptie timp de jumătate de oră, aducand buna dispozitie de petrecere. De la ora 23.00, a urcat în aplauze cunoscuta solistă de muzică dance “AMI”,  pe numele ei adevărat  Andreea Ioana Moldovan.

ami

Laserele si jocul de artificii considerate de brăileni si de gălăteni veniti “expre” pentru  manifestarea de la Brăila, a fi cele mai frumoase si de efect din Romania care au durat 20 minute, după care distracția a continuat cu muzică populară sustinut de artistii Casei de Cultură a Municipiului Brăila.

După focurile de artificii, mulți dintre cei prezenți au început să plece, îndreptându-se spre locurile unde își petreceau Revelionul acasă sau la restaurant.

primarie

laser 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *