Poliţiştii şi jandarmii brăileni sunt la datorie de Bobotează

 

Duminică, 06 ianuarie 2019, peste 90 de jandarmi şi 12 patrule de politişti vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, pe timpul ceremoniei religioase ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului.

Jandarmii brăileni vor asigura şi măsurile de ordine publică pe durata procesiunii ce se va desfăşcura de la Catedrala Naşterea Domnului către Faleza Dunării, pe următorul itinerar: Bariera Călăraşilor – Calea Călăraşilor – Fântâna Cinetica – Scena amenajată pe Faleza Dunării, unde va fi oficiată slujba de sfinţire a apelor.

În dispozitivul Jandarmeriei Brăila se vor afla şi lucrători de la I.P.J. Brăila, Poliţia Locală, I.S.U. şi Serviciul de Ambulanţă Brăila, care vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal, dar şi pentru prevenirea altor incidente ce nu intră în sfera de competenţă a jandarmeriei.

Pentru a veni în sprijinul credincioşilor, încă de la primele ore ale dimineţii, jandarmii se vor afla în zona Falezei Dunării şi vor instala garduri de protecţie.

Jandarmeria Brăila le recomandă cetăţenilor, care intenţionează să ia parte la aceste manifestări religioase, să manifeste calm, înţelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *