Situatia iernii la Braila

În urma avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie care este valabilă pană astăzi la ora 12.00, care vizează fenomene de ninsori și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei la nivelul întregii țări, in judetul Brăila drumarii au acționat și acționează permanent pentru menținerea soselelor și a drumurilor deschise fără restricții.

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restricţie de tonaj (3,5 tone) pe tronsonul de drum naţional:
DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (pe raza judeţului Buzău).
„De asemeni pe raza localitatilor Ianca, Sutesti, Bordei Verde, Centura municipiul Braila cu DN 23, Gradistea sunt amplasate filtre de informare ale politiei.
La aceasta ora se intervine in judet pentru indepartarea de pe carosabil a zapezii dar si a sulurilor formate si se imprastie material antiderapant pe toate drumurile nationale cu 28 de utilaje si pe drumurile judetene cu cu 14 utilaje (DJ 202A, 202B, 203, 203 A, 211, 211A, 211 C, 221).
Nu sunt localitati fara curent electric, doar cateva deranjamente individuale. Nu sunt drumuri inchise”, ne-a precizat purtatorul de cuvant al al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, colonel Stefan Stoian.
De asemeni si pe raza municipiului Braila se actioneaza pentru fluidizarea circulatiei pe arterele principale dar si adiacente cu utilaje dar si cu material antiderapant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *