Vremea pentru o lună de zile. Vezi cum este la Brăila

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat ieri, 11 ianuarie, prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 ianuarie – 11 februarie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea până la sfârsitul lui ianuarie, aceasta fiind geroasă si cu precipitatii iar la începutul lunii februarie va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării.

In săptămâna 14-21 ianuarie valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în extremitatea nord-vestică a țării. În rest cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare.

La Brăila, pentru această perioadă vremea se mentine frumoasa temperaturile incadrandu-se intre minus 2 grade si plus 4 grade.

In săptămâna 21 – 28 ianuarie, temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

La Brăila pentru aceasta perioada avem nori si cateva averse luni 21 ianuarie, joi 24 ianuarie si duminica 27 ianuarie chair si ninsori. Temperaturile se vor situa intre zero si 4 grade.

In săptămâna 28 ianuarie – 4 februarie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

La Braila in aceasta saptamana avem sanse de ploaie, nori, ploaie inghetata pe 2 februarie, si ninsoare duminica pe 3 februarie.

In săptămâna 4 – 11 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest.

Pentru aceasta perioada la Braila avem aversa de ploaie, ninsoare pe 8 februarie si nori toata saptamana. Abia pe 11 februarie avem 6 grade ziua si minus 1 grad noaptea si soare toata ziua fara nori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *