Vremea se strică la Brăila

Săptămâna începe cu vreme rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea ninsori. Noaptea, ninsorile vor cuprinde treptat regiunea din jumătatea de sud-est. Izolat vor fi depuneri de polei. Şi la Brăila, cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a nopții vor fi posibile ninsori slabe.

Prognoza de luni la Brăila: Toată ziua dar și noaptea, în cea mai mare parte a județului, înnorările vor persista, iar precipitațiile mixte se vor semnala pe arii extinse. De asemeni va fi ceață, asociată cu burniță. Pe spații restrânse vor fi depuneri de polei. Temperaturile minime, mai ridicate decât cele obișnuite în ultima decadă a lunii ianuarie, se vor încadra între -4 noaptea și 2 grade ziua.

De marți și până luni 28 ianuarie, la Brăila și nu numai, vremea se strică. Vor fi precipitații mixte și pe alocuri se va depune polei, vor fi chiar si perioade de ninsoare. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile aerului va avea variații nesemnificative pe parcursul intervalului, astfel că valorile maxime se vor încadra între -6 grade și 1…6 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *