Weekend cu vreme de primăvară la Brăila

Sfârșitul de săptămâna aduce peste Brăila câteva zile de primăvară cu temperaturi ce vor trece de 16 grade. Pentru această perioadă de iarnă vom avea cele mai ridicate valori termice din acest sezon rece, astfel că în sud-est mai ales duminică temperaturile maxime urmând să cocheteze cu valori între 16-18 grade Celsius, însă cu totul izolat nu sunt excluse a se înregistra și valori de până la 20 de grade.

Astăzi la Brăila vremea va fi în general însorită, însă câteva precipitații slabe se vor semnala pe ici pe colo. Vântul va sufla slab până la moderat iar temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 7 grade ziua si 1 grad noaptea.

Sâmbătă avem cer acoperit unde pe alocuri vor fi și câteva ploi slabe. Temperaturile maxime vor creste față de ziua precedentă în toată țara, unde se vor încadra în general între 5 grade noaptea și 12 grade Celsius ziua.

Duminică vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă în toată țara, temperaturile care se vor înregistra la prânz urmând să fie mai degrabă specifice începutului de luna aprilie. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 14 si 18 grade. De asemeni și luni avem cald cu temperaturi de 15-16 grade. De marți vremea revine la temperaturi mai scăzute, iar zilele de primăvară vor pleca de la noi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *