10 tramvaie noi sunt așteptate la Brăila

Au mai rămas doar 3 săptămâni până când se vor depune documentele pentru participarea la licitatie de achizitonarea a 10 tramvaie noi in valoare de 17.000.000 euro, din fonduri europene. Astfel că la una din conferintele de presă primarul brăilei Marian Dragomir a spus; „Licitatia pentru tamvaiele noi este in desfășurare dacă nu mă inșel pe data de 28 februarie este termenul limită de depunere a ofertelor. Posibil că vor fi și contestatii, depinde de câti participanti sunt la licitatie, etc. Nu cunosc ce tramvaie vor fi deoarece nu știm care va fi societatea câștigătoare a licitatiei. Licitatia este organizată de Ministerul Dezvoltarii, supravegheată de foarte multe institutii publice. Eu imi doresc ca o societate din România să participle la licitatie și să câștige, dar nu putem noi să decidem câștigătorii.

Am văzut multe speculatii și multi specialiști care se pricep sau se dau mari „ingineri” in ale transportului. Tamvaiele noi pot circula pe reteaua existentă astăzi și nu am alte comentarii de făcut. Există o retea pentru tramvaie și pe ea pot circula aceste tramvaie noi.

La aceste autobuze și tramvaie noi sau cele existente va conta foarte mult dacă cetatenii le vor ingriji sau nu. Mai este ceva de precizat acum când avem aproape 60 de autobuze noi achizitionate intr-un timp de doi ani și jumatate, ar trebui ca și angajatii Braicar sa fie mult mai atenti in ceea ce priveste graficele. De aceea spun că la momentul respectiv nimeni nu va putea spune că nu sunt suficiente autobuze la Brăila”, a declarat primarul brăilei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *