Vineri, de la ora 10.00, la Prefectura Brăila, audienţă la Avocatul Poporului

Reprezentanții Biroului teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului acordă audienţe cetățenilor din județul Brăila, în municipiul Brăila, vineri, 15 februarie 2019, la sediul Instituţiei Prefectului – județul Brăila, începând cu ora 1000.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.

Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităților publice. Petiția se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor.

IMPORTANT! Înscrierile pentru audienţe se vor face la telefon 0236.32.00.10, cel mai târziu până în ziua anterioară audienţelor.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluționează gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *