5 masini noi pentru curatenia orasului

Astazi, 13 februarie 2019, de la ora 9.00, primarul brailei Marian Dragomir, a tinut o conferinta de presa cu trei puncte distincte, printre care ultimul punct fiind prezentarea achizitiei de masini de curatenie a municipiului Braila, pentru Societatea ECO SA.

„Am achizitionat cinci masini pentru curatenia orasului pentru Societatea ECO SA. Acestea au fost cumparate din taxele si impozitele locale. Acestea sunt; 3 masini noi IVECO pentru colectarea gunoiului (2x 16 m.c si 1x10m.c.); 1 masina noua IVECO + container 20 tone si 1 masina noua RENAULT cu sararita noua si sistem multifunctional. De asemeni se vor achizitiona 600 pubele metalice zincate noi pentru populatie. Urmeaza sa mai cumparam un tractor nou cu remorca.

De asemeni urmeaza finalizarea licitatiei pentru inca 200 de module noi de colectare selectiva a gunoiului. Rog asociatiile de proprietari sa analizeze locatiile pentru amplasarea acestor module astfel incat sa nu existe locatari nemultumiti.
In perioada urmatoare se vor ecologiza foarte multe zone din Braila, se vor intensifica actiunile de depistare si amendare a celor care arunca gunoi pe domeniul public. Persanele prinse vor fi amendate, filmate si imaginile vor fi prezentate public.
Daca dorim un oras curat, trebuie sa pastram curatenia, sa nu aruncam noaptea gunoi pe marginea strazii, pe strada sau din masina ambalajele. Toti brailenii trebuie sa stie ca dotarile si curatenia in municipiu se fac tot din banii nostri din taxe si impozite locale. Aceste dotari au fost posibile prin votul consilierilor PSD, ALDE si PND.
Din pacate consilierii unui partid care se pretinde de opozitie nu au votat bugetul in ultimii ani si s-au opus proiectelor de modernizare si investitiilor deoarece probabil considera ca daca se opun si nu se face nimic in Braila poate vor creste si ei in sondaje. Raman adeptul dialogului civilizat si constructiv”, a spus primarul brailei.

ecoeco12

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *