A sarit roata autobuzului!

Ne laudam cu noile achizitii aduse din Turcia la Braicar. Ne laudam dar si ne place sa spunem ca am adus…, am pus in circulatie… am dotat… dar nu vedem faptic ce se intampla in statii. Cat stau brailenii si asteapta un mijloc de transport. Conducerea Braicar nu vede la ce interval orar vine un autobuz! Ca de esti in varsta sau nu poti sa alergi dupa el… il pierzi. Nici soferul nu se sinchiseste sa te astepte, chiar daca te vede in oglinda retrovizoare ca iti dai sufletul sa il prinzi, stiind ca ai de asteptat o gramada sa vina urmatorul. Ce daca au adus autobuze noi! Intervalul orar de pe traseul 2 sau 5 este tot de o jumatate de ora si asta in perioada de aglomeratie.

Ce daca unele autobuze noi, poate ca au implinit un an de zile de cand au fost aduse si sunt pe traseu le „huruie motorul” de zici ca trece tancul pe Calarasi. Ce daca tapiteria scaunelor nu a mai fost spalata de cand au fost scoase din fabrica de iti este sila sa te asezi pe „slinul” de pe scaun?

Mai nou un brailean (nu ii dam nume sa nu aibe probleme de unde a capturat imaginea) a postat ieri, pe Facebook un filmulet intitulat „Sa tot mergi cu autobuzul? … Braila 12.02.2019″, in care un autobuz nou Braicar, venind in statie isi pierde roata din spate. Asa de bine a fost verificat atunci cand a plecat in cursa din garaj incat suruburile au cedat! Oare unde mai este siguranta calatorului?

Pentru a va edifica iarta link-ul cu lilmul:   https://www.facebook.com/constantin.photography/videos/2303016866384743/?t=22

roata 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *