Vrei sa fii infirmier sau infirmiera? Vezi ce trebuie sa faci

Crucea Rosie Romania filiala Braila, organizeaza cursuri de calificare in meseria de infirmier, fete si baieti cu o durata de 3 luni. Cine doreste sa urmeze sis a se califice mai are timp pna la sfarsitul lunii martie 2019 se fac inscrieri si se depun dosarele.

“Filiala noastra de Cruce Rosie, organizeaza la un interval de 3 luni cursuri de calificare autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari – A.N.C. Pot veni la noi sa se inscribe sis a urmeze cursul atat fete cat si baieti. Ne-am gandit si la baieti deoarece in spitale vedem foarte multe femei in aceasta meserie, iar barbati nu! De aceea baietii care doresc sa imbratiseze aceasta meserie pot veni la cursurile noastre. Luni, 1 aprile 2019, incep orele si se termina la sfarsitul lui iunie. Dupa absolvire cursantii vor primi pe langa certificatul de calificare recunoscut la nivel European si un certificate de sora de Cruce Rosie recunoscut international”, ne-a declarat Florica Focsa, directorul filialei brailene.

Cine doreste sa urmeze acest curs se poate adresa la sediul Filialei de Cruce Rosie Braila, strada Stefan cel Mare, numarul 223 sau la telefon 0239613983.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *