Incep înscrierile pentru „Tabăra Medievală”

De 11 ani Tabăra Medievală deschide copiilor o poartă către alte timpuri: o lume de poveste, cu idealuri înalte şi eroi adevăraţi! Prin ateliere de tir cu arcul, scrimă cu spada medievală, pictură şi heraldică medievală, improvizaţie şi teatru medieval , copilul dumneavoastră va fi transpus în lumea fascinantă a cavalerilor şi domniţelor.
Încredere în sine, postura dreapta, concentrare, imaginaţie. Un legamânt de prietenie ce se formează într-o săptămâna şi durează o viaţă întreagă!

Unde? În ţara Bârsei (satul Şirnea, comuna Fundata). Când? 30 iunie – 24 august.

 Tabăra este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani (ediția de vară) şi copiilor cu vârste cuprinse între 10 şi 16 ani. Costul de participare pentru fiecare copil este de 1.600 RON. Copiii sunt cazați în camere cu două sau trei paturi. Fiecare cameră are baie proprie. Există camere de fete și camere de băieți. Nu există camere mixte, chiar dacă copiii sunt frați sau verișori.

Calitatea bucatelor este mereu la înălțime. Aprovizionarea cu alimente a bucătăriei este făcută cu o zi înainte de debutul seriei respective și a doua oară la mijlocul seriei în desfășurare.

Bucătăria și sala de mese sunt permanent igienizate iar curățenia din camere este întreținută zilnic. Atmosfera pensiunii este mereu caldă și primitoare.

Tabăra medievală creează și menține o atmosferă specifică, lucru care ar fi îngreunat de zgomotul, nepotrivit cu epoca, al telefoanelor mobile. De aceea, telefoanele rămân de la începutul taberei în grija coordonatorului, în plicuri inscripționate cu numele copilului.

Zilnic, dimineața și seara, conform programului comunicat, copiii primesc telefoanele pentru a suna / a fi sunați de părinți / familie. Pentru a evita pierderea sau deteriorarea lor, recomandăm să nu dați copiilor alte aparate electronice în tabără.

Pentru detalii şi înscrieri vizitaţi site-ul  Taberei Medievale pentru Copii

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *