Dosar penal pentru nevastă bătută

  • CERCETAT DE POLIȚIȘTI PENTRU AGRESAREA SOȚIEI

În ziua de 10.03.2019, ora 00:00, o altă brăileancă, în vârstă de 42 de ani, a sesizat faptul că fiica sa, în vârstă de 23 de ani, a fost agresată de soț în timp ce se aflau la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânăra a fost lovită cu palmele în zona feței și i-au fost adresate injurii de către soț pe fondul unor discuții avute în contradictoriu cu acesta privind probleme familiale.

Împotriva tânărului, în vârstă de 26 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile și i s-a adus la cunostință obligația de a păstra o distanță de 200 de metri față de soșia sa și față de imobilul în care aceasta a declarat că va locui.

Tânăra nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva soțului, însă polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit în cauză dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 600 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *