Elevi brăileni la Olimpiada natională de socio-umane

6 elevi de la școlile și liceele din județul Brăila s-au calificat la etapa națională a olimpiadei de socio-umane ce va avea loc in perioada  22-26 aprilie 2019, Brasov, precum si alti 6 elevi propusi pentru locurile suplimentare. Astfel:

Nediu Anicuta, Liceul de Arte, clasa a XI-a, Filozofie, premiul I si calificare din oficiu la nationala;

Zafiu Anamaria, Colegiul “Murgoci”, clasa a XI-a, Sociologie, premiul I si calificare din oficiu la nationala;

Nicolescu Amalia Andreea, premiul II si Gagu Maria Eliza, premiul III, clasa a XI-a, Sociologie, de la Colegiul “Murgoci”, propus pentru locurile suplimentare.

Hatos Claudia Mihaela, clasa a X-a, Colegiul “Murgoci”, Psihologie, premiul I si calificare din oficiu la nationala;

Marin Bianca Teodora, clasa a XII-a, clasa a XII-a, psihologie, Colegiul “Murgoci”, propus pentru locurile suplimentare.

Bordea C. Marian, clasa a IX-a, Liceul Teoretic “N.Iorga”, logica, comunicare si argumentare, premiul I, premiul I si calificare din oficiu la nationala;

Bratu Andreea Georgiana, clasa a XII, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” locul II si Closca Cristina Bianca, clasa a XI-a, de la Colegiul “N. Balcescu” locul III si Dascalu Ana-Maria, clasa a XI-a, de la Liceul de Arte, logica, comunicare si argumentare, mentiune, propus pentru locurile suplimentare.

Anghel Natally, clasa a VII-a, Scoala “M.Eminescu”, premiul I cultura civica, si calificare din oficiu la nationala;

Oancea Alessia, clasa a VII-a, Scoala “M.Eminescu”, premiul II, cultura civica,  propus pentru locurile suplimentare.

Van Elgurg Patrascu Sara Josipa, clasa a IV-a, Scoala “M.Eminescu” premiul I Educatie civica, si lucrare calificata din oficiu la nationala;

Este posibil ca și alți elevi să se califice, dat fiind faptul că la nivel național mai sunt 23 de locuri, ce vor fi redistribuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *