De ziua Poliției Române la „Casa albă”

Vineri, 22.03.2019, Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, alături de Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila, Serviciul Județean Anticorupție Brăila, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Brăila și Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane Galați vor organiza în comun un eveniment pentru marcarea Zilei Poliţiei Române.

Acesta va avea loc în intervalul orar 11.00-13.00, pe platoul din faţa Primăriei Municipiului Brăila şi se adresează în mod deosebit elevilor din municipiul şi județul Brăila.

Organizatorii pregătesc copiilor și tinerilor ateliere de prezentare a tehnicii și echipamentelor folosite în activitățile specifice, exerciții demonstrative ale luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, exerciții cu câinii de serviciu, dar şi experimente menite să îi conştientizeze cu privire la efectele consumului de alcool şi de substanţe psihoactive asupra organismului.

Nu în ultimul rând, participanţii la activitate vor avea ocazia de a învăţa de la oamenii legii cum să se protejeze împotriva infractorilor şi de a afla care este traseul educaţional pe care trebuie să îl urmeze pentru a profesa ca poliţişti ori jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *