POLIŢIŞTII CAUTĂ DOI MINORI DAȚI DISPĂRUȚI DE MAMĂ

La data de 19 martie a.c, ora 18:23, o femeie de 36 de ani, din Brăila, a sesizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila cu privire la dispariţia, din data de 18 martie 2019, ora 12:00, a fiilor săi, Ivanovici Mihai-Ionuț-Luis și Ivanovici Florin-Nicolae, cu vârste de  9 și 11 ani, care au plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

Semnalmente Ivanovici Mihai-Ionuț-Luis: înălţime 120 de cm, aproximativ 30 de kg, constituție slabă, părul șaten, tuns scurt, ochii caăprui, nu prezintă semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug de culoare închisă, geacă de fâș, de culoare închisă, adidași de culoare închisă cu dungi albe.

Semnalmente Ivanovici Florin-Nicolae: înălțime 110 cm, aproximativ 50 de kg, constituție solidă, părul șaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunții.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug de culoare închisă, geacă de fâș de culoare albastru deschis, cămașă de culoare albă și adidași de culoare neagră cu dungă albă.

Pentru cei doi minori s-a solicitat căutarea la nivel naţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceștia se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *